اطلاعات دوره
عنوان دوره یازدهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نوبت برگزاری یازدهمین
موضوع میدیریت تولیدات گلخانه ای
برگزار کننده انجمن علوم باغبانی ایران
محل برگزاری دانشگاه ارومیه
مدیر اجرایی عباس حسنی
دبیر علمی لطفعلی ناصری
سال برگزاری 1398
معرفی
تعداد مقالات: 690

1 بررسی و مقایسه گیاه پالایی عنصر سرب در گیاهان برگ نو و چمن
کاوه فتاح‌پناه؛ محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.96 K)

2 بررسی اثر تنش خشکی بر خصوصیات رشدی و فیتوشیمیایی شاهدانه تحت محلول‌پاشی آبسیزیک اسید
هاجر معتمدی شارک؛ خدایار همتی؛ سارا خراسانی‌نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (342.23 K)

3 بررسی تحمل به کمبود آهن در دانهال های بِه با کاربرد باکتری های ریزوسفری محرک رشد
ساره رحیمی؛ بهرام بانی نسب؛ مجید طالبی؛ حسین شریعتمداری؛ مهدی زارعی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (481.15 K)

4 ترکیبات اسانس‌های استخراج شده از الئو گم رزین باریجه و آنغوزه بومی ایران
محمدرضا مرشدلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.41 K)

5 رشد و فیزیولوژی گیاه دارویی Thymus vulgaris تحت تاثیر تیمار آب مغناطیسی و تلقیح میکوریزی
سحر مجدی؛ جلیل خارا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.57 K)

6 مقایسه سنجش فعالیت پاداکسایشی عصاره های متانولی وآبی دو رقم انگور ( Vitis vinifera L.)
نسرین حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.24 K)

7 بررسی برخی صفات مورفولوژیک چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) در شرایط آب و هوایی تهران
سمیه کدخدائی؛ کاظم ارزانی؛ عباس یداللهی؛ قاسم کریم زاده؛ حمید عبداللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.24 K)

8 تعیین خصوصیات برگی در چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.)
سمیه کدخدائی؛ کاظم ارزانی؛ عباس یداللهی؛ قاسم کریم زاده؛ حمید عبداللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.78 K)

9 بررسی تغییرات عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم بخش های مختلف سوخ (پیاز) جام زرین پاییزه (Sternbergia lutea) در دوره خواب و گلدهی
سارا علی پناه؛ فرزاد نظری؛ محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.04 K)

10 بررسی اثر اسانس آویشن باغی روی رشد باکتری عامل گال طوقه مو و تاثیر آنتیبیوتیک استرپتومایسین روی تاثیرگذاری اسانس
کیوان فری؛ مریم خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.63 K)

11 ارزیابی فعالیت ضدقارچی ترکیبات فرار چند اسانس گیاهی روی قارچ Rhizopus stolonifer
کیوان فری؛ کمال آرژه؛ مریم خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.86 K)

12 کاربرد حلقه‌برداری به منظور بهبود اندازه و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد (Actinidia deliciosa cv. ‘Hayward)
ریحانه امینی‌فر؛ محمود قاسم‌نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

13 اثرات مواد کمک کننده بر میزان استخراج و کیفیت روغن زیتون رقم طارم 7
حسن نوروزی مقدم؛ اسماعیل خالقی؛ محمدحسن مرتضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.88 K)

14 بررسی پایداری اکسایشی روغن ارقام طارم 2 و دزفول زیتون
یوسف لطفی؛ اسماعیل خالقی؛ نوراله معلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

15 مقایسه‌ی اجزای عملکرد و محتوی اسانس رازیانه بومی و اصلاح شده تحت تأثیر محلول پاشی کلات آهن
شادی مرادی؛ جلال خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.23 K)

16 تأثیر محلول‌پاشی کلات روی بر اجزای عملکرد و درصد اسانس رازیانه بومی و اصلاح شده
شادی مرادی؛ جلال خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.68 K)

17 تعیین برخی مواد فیتوشیمیایی و توان پاداکسندگی در اندام‌های مختلف سوسن چلچراغ (ledebourii L.)
کمال غلامی پور فرد؛ فریدون عصری؛ مهدی صالحی؛ زهرا زینتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

18 اثر نانو ذرات اکسید مس بر میزان تولید ترکیبات بیوشیمیایی در ریشه‌های مویین زرین گیاه (DracocephalumkotschyiBoiss)
فاطمه ناصری؛ بهمن حسینی؛ راحله طهماسبی؛ لطفعلی ناصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.4 K)

19 تاثیر نانو ذره تیتانیوم دی اکسید به عنوان الیسیتور کارآمد در تولید ترکیبات فنولی با ارزش در کشت ریشه‌های موئین زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi)
الناز نوروزی پاکزاد؛ بهمن حسینی؛ رامین ملکی؛ بابک عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.76 K)

20 اجرا و ارزیابی عملکرد سیستم بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته فعال- بدون Co2 برای نگهداری میوه‌های انار
محمد رضا صفی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.08 K)

21 مقایسه روش‌های عملی برای نگهداری پس از برداشت میوه های انار رقم ’رباب نیریز‘
محمد رضا صفی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.02 K)

22 بررسی صفت خودناسازگاری در 25 ژنوتیپ/رقم سیب با استفاده از روش میکروسکوپی
آیدا خوش حرف مطلق؛ رحیم قره شیخ بیات؛ مهدی میری؛ حسن حاج نجاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.87 K)

23 بررسی زمان و کاربرد محرک زیستی کیتوزان بر روی خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی و عملکرد زوفا (Hyssopus officinalis L.) در شرایط تنش خشکی
ساره خواجه حسینی؛ فرزاد فنودی؛ علی طباطبایی؛ رستم یزدانی بیوکی؛ جعفر مسعود سینکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.29 K)

24 مطالعه وضعیت سازگاری و درصد تشکیل میوه در سه رقم آلو
عطیه نصیری؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

25 تاثیر کود بیولوژیک فسفربارور 2 و سولفات منیزیم بر میزان و اجزای اسانس گیاه مرزه
فاطمه نجات زاده؛ اسما بدلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.65 K)